Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Vokalna skupina Mirenski Grad

Na Mirenskem Gradu že od leta 2005 deluje vokalna skupina, ki sodeluje pri mladinskih mašah. Vanjo se vključujejo otroci, mladi ter cele družine.

Na Mirenskem Gradu že od leta 2005 deluje vokalna skupina, ki sodeluje pri mladinskih mašah in raznih drugih prazničnih priložnostih na Mirenskem Gradu. V njej se zbiramo otroci, mladi in družine z otroki. Začeli smo z zelo skromno zasedbo: nekaj pevcev in inštrumentov. Potem pa so se nam počasi začeli pridruževati novi pevci in inštrumentalisti. Veliko jih je prišlo in odšlo, a zmanjkalo nas ni še nikoli. Tako smo poleg klaviatur in kitar pri mladinskih mašah lahko že slišali trobente, violine, flavto, violončelo, bobne, bas kitaro ... Trenutno nas je okoli 30. Vadimo ob vikendih (največkrat so to sobote) v mladinskih prostorih. Pri izbiri pesmi se opiramo na pesmarico On živi! in druge avtorje ritmično duhovne glasbe.
 
Naš glavni namen je slaviti Boga in ga prinašati drugim, zato včasih na povabilo pojemo tudi drugje.
 
Veseli smo vsakega novega člana, zato te lepo vabimo, da se nam pridružiš in tako s svojim glasbenim talentom obogatiš nas in vse, ki jih želimo nagovarjati. Pridruži se nam na eni od vaj!