Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Program učne pomoči in varstva PoPoLdnEvi na GrAdu

Datum dogodka: 
08.09.2014 - 17.06.2015
Ura: 
14:50
Spet je tu šola, z njo pa domače naloge, učenje in druge obveznosti. Pri marsikaterem staršu in otroku šolsko leto prinese nove skrbi in stiske, saj je včasih težko uskladiti službene urnike in skrb za dom, obenem pa bdeti nad učenjem svojih otrok.

Z željo, da bi takim družinam priskočili na pomoč, v Družinskem centru Mirenski Grad izvajamo program učne pomoči in varstva Popoldnevi na Gradu. Prostovoljci in zaposleni želimo priti naproti tistim staršem, ki si želijo, da bi imeli otroci pri učenju oporo, a je sami zaradi različnih razlogov ne zmorejo zagotoviti. Program je namenjen tudi vsem tistim otrokom, ki težav v šoli nimajo, potrebujejo pa spodbudo in primerno delovno okolje. Cilj naših popoldnevov ni le reševanje domačih nalog, temveč tudi druženje, ustvarjanje in igra, ki nas povezujejo in razveseljujejo, zato je program namenjen tudi vsem otrokom, ki pogrešajo družbo in si želijo preživljati zanimive in sproščene popoldneve s prijatelji.

V letu 2014/15 s programom pričnemo 8. septembra.

Za prijave ali dodatna vprašanja smo na voljo na številki 051 208 071 (Eva) ali na evapremrlolivo@yahoo.com.

Vabljeni tudi na našo spletno stran: www.mirenski-grad.si/popoldnevi-na-gradu.

  

 

Povezane vsebine
Naslov povezanega besedila: 
Povezane teme
Povezano besedilo: