Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Molitveni nameni

CAPTCHA
S tem vprašanjem želimo preprečiti dostop programom za razpošiljanje spama.

Toliko krat potrebujemo žive molitve in božje pomoči. Vabljeni, da tudi vi dodate svoj molitveni namen in se pridružite vsem, ki za te namene molimo in jih priporočamo Janezu Frančišku Gnidovcu.


Kako naj molimo?

1. Desetka rožnega venca, ki jo zaključimo z vzklikom Žalostna Mati Božja, prosi za nas.
2. Molitev k Gnidovcu:
Gospod Bog,

tvoj služabnik Janez Frančišek Gnidovec

se je iz ljubezni do tebe ves nesebično žrtvoval za uboge.

Poveličaj ga s čudeži,

da mu bo Cerkev dodelila čast oltarja

in nam bo še močneje zasvetil njegov zgled,

po Kristusu Našem Gospodu. Amen.

3. Zaključimo z vzklikom:

Božji služabnik Janez Frančišek Gnidovec, prosi za nas.


Več o postopku za beatifikacijo in kanonizacijo Janeza Frančiška Gnidovca lahko najdete tukaj.:
http://www.gnidovec.si/kazalo.htm


 • Da v tem času, ko nam je težko, ne bi opazili samo svoje stiske, ampak tudi stisko drugih. Da bi poskrbeli tudi za druge ne le zase. Kolikor pač zmoremo.
  Anonimna

 • Pozdravljeni! Lepo prosim za molitev za mlado mamico, 3 otroke, najmlajši rojen pred kratkim, ima raka na črevesju in ni dobro, pravzaprav bo potreben čudež. Hvala in lp
  Špela

 • Molimo za mladega zdravnika, očeta štirih majhnih otrok (najmanjši je še dojenček), ki so mu te dni odkrili tako velik tumor na možganih, da operacija ni mogoča. Podvrgel se bo kemo in radio terapiji. Zelo prosi za molitev zase, za ženo in za otroke, da bi zmogli sprejeti in nositi ta križ.
  s. Slavica

 • Prosimo za blagoslov in varstvo programov in seminarjev za ženske z naslvom Ženska na polno, s katerimi želimo med ženskami širiti resnico, da je Jezus živ in nas ljubi ter da smo ženske nosilke Božje lepote.
  Živa Štiglic, Zavod živi na polno

 • Jezus, prosimo te za mlade, da bi se v življenju prav odločali in v odločitvah imeli oporo in vzornike, ki jim bodo pomagali do prave in resnične sreče.
  Mojca

 • Molimo za duhovnike, da bi se oklenili Kristusa in živeli po evangeliju ter s svojim zgledom skrbeli in vodili zaupane jim duše k Bogu.
  Andreja

 • Prosim, molite za ponesrečenega motorista in njegovo družino, za uspešen potek zdravljenja in moč za soočanje s težkimi posledicami. Hvala.
  Sorodnica

 • Prosim, molite za mojega najstnika (in njegove vrstnike, da se bo zmogel upreti digitalni skušnjavi in pravočasno urediti nakopičene slabe ocene, saj vse skupaj krha družinske odnose.
 • Za brezdomce: da bi iskali oporo in pomoč ter tako spet našli upanje in vero v lepše življenje.
  Janja

 • Marija, pomagaj nam, da bi po tvojem zgledu bolj ljubili Boga in bližnje.
  Janja