Scegli la lingua:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Vincencijev koledar 2017/2018

Z veseljem vam predstavljamo nov Vincencijev koledar.

S prispevki, ki ste nam jih v lanskem in predlanskem letu namenili za koledar, nam je uspelo kupiti staro stanovanje, ga temeljito obnoviti, opremiti in pripraviti v prijeten dom za družino z majhnimi otroki. Iskrena hvala za dosedanjo podporo! Veseli smo, da lahko z vašo pomočjo vsako leto naredimo nekaj več.

 

Letos smo prostovoljci in zaposleni iz Društva prostovoljcev VZD pripravili koledar na temo »DOM, KI GA USTVARJA KULTURNA DEDIŠČINA«. S fotografijami smo želeli prikazati dom kot prostor srečevanja, druženja in povezovanja. Fotografije odražajo hrepenenje vsakega človeka  po ustvarjanju doma. Ponuditi dom brezdomcem, mladim, otrokom in družinam v stiski je poslanstvo, ki ga prepoznavamo v društvu in ga z vašo pomočjo skušamo uresničevati. 

Koledar se začne s septembrom 2017, uporabljate pa ga lahko vse do decembra 2018. Prispevek zanj znaša 10 evrov. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu in prenovi stanovanja za novo družino v stiski.

 

Koledar bomo ponujali pri nedeljskih mašah po slovenskih župnijah, lahko pa ga naročite tudi po elektronski pošti (info@drustvo-vzd.si) ali po telefonu (041 286 454).

 

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vsak vaš prispevek. Naj vas Vincencijev koledar razveseljuje skozi vse leto!