Scegli la lingua:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Postna akcija 2015

V letošnji Postni akciji razmišljamo ob telesnih delih usmiljenja, ki nas vodijo k bolj dejavni ljubezni do bližnjega.

di più

Forum

Vabimo vas na naš FORUM, kjer poleg nedeljskih evangelijev in pridig lazarista Petra Žaklja, ponujamo tudi druge vsebine za duhovno poglabljanje.

di più

Molitveni nameni

Vabimo vas , da se nam pridružite v molitvah, ki jih priporočamo Janezu Frančišku Gnidovcu in z molitvijo podprete molitve mladih.

di più

Adventna akcija 2016

V adventnem času se pripravljamo na prihod Odrešenika, ki zase pravi, da je Pot, Resnica in Življenje. Letošnja adventna akcija nas vabi, da se resneje ustavimo ob Resnici.

di più

Jaslice na Mirenskem Gradu

Vabljeni, da si pogledate slike in preberete razlago letošnjih jaslic, ki jih na Mirenskem Gradu vsako leto postavljajo prostovoljci Društva VZD.

di più

Postna akcija

Vabljeni, da se pridružite postni akciji in lepo pripravite na praznovanje velikonočnih praznikov. Preberite spodnje povabilo in vsak dan sledite novim objavam. Blagoslovljen postni čas!

di più

Šmarnice

Vabljeni, da v mesecu maju z nami prebirate šmarnice in molite k Devici Mariji. Preberite uvod v šmarnično branje in ga vsak dan spremljajte. Naj vas Devica Marija povezuje z Bogom in medseboj!

di più